De opstap naar uw vrijheid

Over ons

Specialisme

Mijn Concurrentiebeding is een juristenkantoor dat zich puur en alleen richt op werknemersconcurrentie. Dát is onze specialiteit, en dat merkt u. Aan de manier waarop wij u vakkundig en snel van dienst zijn. Aan onze kennis, die altijd up to date is. Maar vooral aan de resultaten die we samen met u bereiken. Afgestemd op uw situatie krijgt u een no-nonsense advies waar u echt wat mee kunt. Ook kunnen we voor u onderhandelingen voeren met uw werkgever, zodat u erop kunt vertrouwen dat voor u het best haalbare resultaat bereikt wordt.

Achtergrond

Simon ZuurbierMijn Concurrentiebeding is een initiatief van mr. Simon T.J. Zuurbier. Hij heeft in 2009 zijn meestertitel gehaald aan de Universiteit van Amsterdam, in de specialisaties arbeidsrecht en privaatrecht. Sinds 2007 is hij werkzaam in de juridische dienstverlening. Hij heeft jarenlange ervaring in de adviseringspraktijk en heeft talloze procedures bij de kantonrechter gevoerd.

Onze missie

Mijn Concurrentiebeding is opgericht om online een platform te bieden voor specialistisch, hoogwaardig maar laagdrempelig advies aan werknemers en ondernemers. Wij geloven dat de beste dienstverlening geboden kan worden door de echte specialist. Wanneer u benieuwd bent geworden naar onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteitsgarantie

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen, is Mijn Concurrentiebeding lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV) en de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA). Deze organisaties staan enkel open voor juristen met een ruime ervaring die de kennis op peil houden. Mijn Concurrentiebeding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60932104.

Home